Van der Lecq en Droogers

Van der Lecq en Droogers in Bleiswijk is van oorsprong een op en top Bleiswijks bedrijf.

De historie van het bedrijf gaat terug tot de 19e eeuw, toen de voorloper van het huidige bedrijf werd opgericht. Anno nu is het aannemersbedrijf een bekende en vertrouwde naam in de gehele regio als het gaat om woningbouw, utiliteitsbouw, onderhoud of renovatie en projectontwikkeling. Ons bedrijf kenmerkt zich door de combinatie van ambachtelijke kennis en de toepassing van moderne bouwmethoden. Een sterke combinatie die ons door de jaren al veel tevreden opdrachtgevers heeft opgeleverd.

Projectontwikkeling

Van der Lecq en Droogers is al jaren een partner in het ontwikkelen van woningbouwprojecten in de regio.

Recent voorbeeld is de realisatie van 17 nul-op-de meter woningen in Berkel en Rodenrijs. Op dit moment zijn meerdere projecten in voorbereiding.

Woningbouw

Van der Lecq en Droogers is gespecialiseerd in het realiseren van kleinschalige en grote woningbouwprojecten én het bouwen van woningen voor particuliere opdrachtgevers.

Rekening houden met de individuele wensen van de kopers is voor ons een belangrijk gegeven. De meeste mensen kopen gemiddeld niet meer dan twee maal in hun leven een eigen huis. Het is een ingrijpende gebeurtenis. Wij zijn ons daarvan bewust en proberen ons daarin zo flexibel mogelijk op te stellen.

Projecten uitgelicht

Vlinderhof

17 woningen in Berkel en Rodenrijs

LInk naar:22 appartementen De Goede Ree 3

Parkzoom III

31 Woningen te Bergschenhoek

© Copyright 2024 - Van der Lecq en Droogers | Een vertrouwde naam in de regio